Adapciak
anoreksja to raczej ze mnie nie jest mam 182 cm wzrostu wiec nie narzekam w pracy, ze nikt się mnie nie słucha wiec pakowac nie zamierzam. Tak, jak "mocna jestem", to mi narazie wystarcza w zupełnosci
. A jesli potrzebujesz jakis dopalaczy zebys mial respekt przede mna to mam nadzieje, ze automatyczna szturmówka orazm PM'ka wystarczy dla postrachu hehehe
.
Dobra.. koniec z tym "straszeniem" .
A jesli chodzi o stroje na imprezki, to sądze, ze nie bede miala zbytniego problemu, wiec luzik (coś juz tam obmyslam)
Opiekun
Nie mów na niego szanowna, góra, bo nie zrozumie
TĘGI YEBAKO! To do ciebie
Witam,
wlasnie skonczylem wczoraj swoja sezonowa prace i myslami juz bylem na naszym obozie, ale widze ze czeka mnie jeszcze troche pracy odnosnie przygotowan. Jestem w tyle za Wami wszystkimi, ktorzy juz od dawna czuja klimat tego wyjazdu i zaciecie uczestnicza w dyskusji na forum, ale to wlasnie na adapciaku nastapia gruntowne zmiany do zobaczenia
a tak na marginesie wracajac do odliczania
CZTERY !
Ernest von Ruchaufest, się mówi, a nie !!
Grażynko spotkanie bedzie nie pękaj
okej czyli zgłosiło się 2 adapciątków i kilka podrzutków. Zastanawia mnie co z mają bo nie odpowiada na maile i telefony
ale za to musze połechtać troche Palaka, oto dzisiejsza rozmowa z moim Adapciątkiem:
Adi 12:02:43
zaloguj się na forum
Adi 12:02:48
i wejdź sobie tutaj
Adi 12:02:49
http://www.adapciak.pun.pl/viewtopic.php?id=27&p=4
Adapciątko no. 1 12:02:49
w ogole jezeli chodzi o srodki doprowadzania siebie do nietrzezwosci to sam alkohol?
Adi 12:02:55
tam masz 2 zdjęcia ;]
Adi 12:03:44
moje i naszego prezesa i moje z kumplami i laskami z łodzi
Adi 12:04:06
stroje im bardziej pokręcone tym lepiej
Adapciątko no. 1 12:04:12
ten prezes to Tomek Palak?
Adi 12:04:23
nie nie nie ;D
no rozbawił mnie jak mało kiedy
Opiekun
Mam tylko nadzieję, że spytał, zanim zobaczył jak Cię Kotwix obejmuje odnóżami krocznymi
Na obozie chce poznać to Adapciątko
Ostatnio edytowany przez Tomek Palak (2008-09-06 18:31:14)