Adapciak
Zastanawiam sie, czy na tegoroczny Adapciak wybieraja sie jakies muzyczne Adapciatka. Szczegolnie ciekawe by bylo, jezeli kieruja sie klimatami bluesowymi i rockowymi. Jezeli tak mozna by bylo sklecic jakas grupke. Ja gram na harmonijkach ustnych (prosze sie nie smiac ) i pomyslalem, ze milo by bylo z kims pograc. Kto by sie pisal na takie cos? Zeby pokazac ze nie zartuje przesylam link do swojego konta na YouTube: www.youtube.com/harmonicapl
Jeszcze fajniej by bylo, gdyby ktos z grupy torunskiej mial gitare, czy cos podobnego, wtedy jam session mogloby zaczac sie juz w podrozy .
Ostatnio edytowany przez FatCat (2008-08-27 19:26:07)
Żałuje, Załuje... Choć jak sobie wyobraże ciebie grającego na gitarze to zaczynam sie cieszyc;)
A zreszta zademonstrujesz mi koncem wrzesnia, podobno jakas biba się w EH szykuje, słyszałem że Pan Paweł stawia:D
Toruniacy na niczym nie grają... w toruniu słucha się tylko jednego radia, a tam wokal jest jakiś dziwny
Opiekun
Potwierdzam co napisali panowie wyżej, mianowicie zdarza mi się używać gitary, z reguły w celu nękania współbiesiadników Coś sklecimy, jeszcze lopez będzie bitem zapodawać
klimaty bluesowe i rockowe jak najbardziej tak właśnie zastanawiam sie, czy akustyka brać
toruń pozdrawia (nie lubię radia. jakiegokolwiek : P )
Ostatnio edytowany przez houston (2008-09-01 11:37:43)
White napisał:
Toruniacy na niczym nie grają... w toruniu słucha się tylko jednego radia, a tam wokal jest jakiś dziwny
że co??? a kto mi spalił gitarę klasyczną na Adapciaku 2006??? Katowice albo Kraków?? w Toruniu jest dobra grupa ELSA Band.. co najmniej 3 osoby posiadają własnego akustyka. wiem ze nas nie bylo na ESP ale jak nie wierzysz to wpadaj do nas na najblizsze ognicho..
ja na ognicho zawsze chętnie, ale jeśli znowu robicie je z gitary to ja pasuje - kiełbaska o smaku struny ;p tfe tfe
Ostatnio edytowany przez White (2008-09-03 21:56:11)