Adapciak
.. jaaa? pękać, no co Ty
tak tylko pytam, z ciekawosci ;p
..dzisas a teraz mnie czeka najdluzszy tydzien w robocie (bo ostatni przed wyjazdem ) juz nie moge sie doczekac nareszcie urlop... wypilabym za to, gdybym miala z kim tego wieczoru, ale cozzz bywa.. ;p
..odbije sobie to po piętnastym ^^
Uwaga !
jako, że niedługo nastanie wiekopomna chwiła, czas się zacząć zaprawiać w boju Z tego t4eż względu parę ogłoszeń i pytań.
Po pierwsze streszczać mi jak przygotowania do imprez, drugie kto co na anapciak bierze ( nie pytam o bieliznę itp... ) no i na koniec najlepsze
W Niedziele wieczorkiem spotykamy się w Olsztyńskim Porcie na Mały (Duży) Beforek. (Port Olsztyński - nowa Kanciapa Kotwixa, a gdzie to jest to sam jeszcze nie wiem). Dlatego wiem, że dziewczyny jako miejscowe na pewno bedą, a Łukasz no mam nadizeje, że dasz rade jakoś dojechać, bo następnego dnia pakujemy się w furki i heja banana na adapciak.
Pozdrówki
Hej
Ja bardzo przepraszam, że umilkłam - niektórzy z mojego otoczenia wiele by za to oddali - ale jestem w trakcie GENERALNEGO REMONTU mieszkania i zaręczam, że tabor cygański żyje w bardziej komfortowych warunkach. A tego, że nie musi się martwić o kolor ścian czy też rodzaj glazury to jestem więcej niż pewna!!! Do brzegu - ja się bardzo chętnie spotkam tylko dajcie mi znać gdzie jest to magiczne miejsce i o której planujecie start bo jutro wyjeżdżam w rodzinne strony i wracam w niedzielę, a że jest to symboliczne 400 km to muszę odpowiednio wcześniej wyjechać, żeby się nie spoźnić lub niewiele spóźnić .
tymczasem cze
Słowo się rzekło, więc niniejszym ogłaszam, iż
KOTWIX DRINK YACHT and TERMASSS DRIN YACHT mieści się na Kortowie, naprzeciw DS 119 i 120, czyli jakieś kilkadziesiąt metrów za naszym wydziałem, a to już powinniście wiedzieć gdzie jest:P
ULICA ŚWIETLISTA 28, będzie nas widać i słychać)
ZAPRASZAMY !!!
na ryczałt na paździrnikowych szkoleniach bedą w cenie
Ostatnio edytowany przez White (2008-09-12 19:28:45)
a to nowość jak przyjechaliśmy na impreze do poznania to zrobili parade gejów i też policje wezwali
ŚWIETLISTA... a i owszem od latarni... w końcu nie bez kozery White jest najlepszym Alfonso-Adolfo i ma najlepszą BrothelMamaKotwix i najlepszy BurdelWhiteHouse "Różowy Łosoś" tudzież "Pasikonik" a wedle rozmiaru "Pasikoń" na całe warmińsko-mazurskie i nie bez kozery dzwoniąc na gorącą linię usłyszycie aksamitny głos "erotyczne centrum wszechświata", a poza tym ŚWIETLISTA, bo to aleja Gwiazd:P w końcu ja tu mieszkam:P z jeszcze bardziej świetlistą Gwiazdeczką Termą, którą poznacie w niedziele:)
Przypominam od razu, iż zaopatrzenie - zabezpieczenie we własnym zakresie. Nikt nikomu nie będzie sponsorował pierwszego razu:P a to pierwszy i z resztą ostatni raz na świetistej, więc proszę zaopatrzyć się w kiełbaski, alko i inne bajery:P
Sąsiedzi mają przyjemność na codzień zasypiać, słysząc w tle urocze dźwięki rocka, techno tudzież innego brzdękania na gitarach, więc nic nam nie grozi.
I może łaskawie byś powiadomił White swoje pracownice, że na szkoleniach dajemy na ryczałt musimy się przecież odpowiednio przygotować. Ja na przykład dostałam ostatnio w prezencie boską różową pidżamkę
!!! i boskie uszki ala playboy:D z resztą ja zawsze jestem w stanie najwyższej gotowości, ale reszta Lachonów...
Pragnę jeszcze dodać... nie wchodźcie do domu, bo się zgubicie!!!
Jak będziecie pod drzwiami i jeszcze nas nie zauważycie/nie usłyszycie, to dzwońcie do mnie albo White'a.
Kotiwx: (0-700:P) 509 736 998, czekam na Ciebie:P
Do zobaczenia już jutro:D!!!
Ostatnio edytowany przez Martiszka (2008-09-13 14:45:04)