Adapciak
Ho, ho, ho,
replay - piatek, tj. 12 września, Galeria Sztuki, ul. Piotrkowska 59 w bramie, tam gdzie za pierwszym razem, o godzinie 17 .
Tak się bawi, tak się bawi ŁDZ !!
Mam takie pytanie czy bierzecie dziewczyny jakies takie bardziej eleganckie kostiumy.
bo tam maja byc spotaknia z ttymi adwokatami i profesorami i slyszalam ze w zeszlym roku troche osob przyszlo tak luzno ubranych i potem sie na nich krzywo patrzyli ci prowadzacy i mowili ze ci studenci podchodza do nich z lekcewazeniem.
Ja w kazdym razie biore, nie chce miec pozniej przerabane na studiach
Nie no, jasne Dziewczyny stroje studniowkowe, a faceci komunijne gajery, cąła Łodz odpicowana będzie, błask, all eyes on Lodz i pimp my boat, także widzisz
nie rasizm, tylko ich nie lubie. jesli kogos nie lubie to od razu jestem rasistka?
nie lubie na przykład gołebi i to tez niby rasizm?
kazdy ma prawo nie lubic
Szczerze? W gajerku to ja na exam przyjdę, a na wykłady to się normalnie chodzi ubranym, liczy sie wola pójścia na wykład:D Chyba, że ktoś chce polemizować
Marlenka mam propozycje dla Ciebie nie do odrzucenia, mianowicie poleć sobie do USA i poiwedz do Afroamerykanina: Hey nigga - to będa Twe last words in life. Zapewniam:D
pozdro. xD
Ostatnio edytowany przez Michał (2008-09-14 18:48:44)