Adapciak
O jaaaaaa chce jeszcze raz xD Wiecie, to właśnie mi się podoba, było maxymalnie świetnie Nie no serio, nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobrze
Dziewczyny i chłopaki dzięki
Ejj no zdradź Magda co się z Krzysiem stało? Później też Bartka wywiało, a on też był w stanie bardzo wskazującym P
Nowy użytkownik
A w ogóle to w którym klubie skończyliście?? Bo ja z Marcinem musiałem na chwilę zniknąć i w Fabryce was potem nie znaleźliśmy:( A oczywiście żaden z nas nie był na tyle inteligentny żeby poprosić kogoś o numer:P
Hmm z tego co pamiętam.... Nie no pamiętam wszystko
Poszliśmy do Heaven i bawiliśmy się całkiem nieźle, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, ale zdaje mi się, że inni podzielą moje zdanie
poza 20 minutowym wycinkiem, co do którego podejżewam, że nie chcę pamiętać, wszyściutko się zakodowało (Jakto było Adrian?? rozchodzimy te kalorie z alkoholu i będzie ok:P) Tymsamym Ola podzielam Twoje zdanie Było super, ale to zasługa ludzi, gdybyśmy bawili się gdziekolwiek indziej też pewnie byłoby super... Niestety klubów i muzy klubowej nie lubię.....
Ostatnio edytowany przez Piórek (2008-09-07 18:46:26)
Użytkownik
Matko, dziękuję jakiejś dobrej duszyczce, która mnie odprowadziła na taksówkę i powiedziała taksówkarzowi gdzie ma jechać;]
Użytkownik
Alexa napisał:
Poszliśmy do Heaven i bawiliśmy się całkiem nieźle, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, ale zdaje mi się, że inni podzielą moje zdanie
Podzielam podzielam !! swoją drogą, musimy lepiej sie pilnowac
aż 2 adapciątka nam zaginęły
chłopaki, ale mam nadzieję ze i Wy po Galerii dobrze się bawiliscie ?? A w Fabryce nie zostalismy, bo tam żywej duszy nie było
Ok, proponuję POWTÓRKĘ jeszcze przed Adapciakiem! No wiecie, moze byc w sumie tylko ogródek i piwo
Co Wy na to ??
Frusciante, my to już jak rodzina jesteśmy więc i dobrej duszyczce się nie dziwie
Ostatnio edytowany przez SONIK-Sony:D (2008-09-07 20:18:11)
Użytkownik
Alexa napisał:
O jaaaaaa chce jeszcze raz xD
Ola, mówisz-masz !!! i to mogłoby nawet być już za tydzień, idealnie przed Adapciakiem, integracja part II
tak, jak napisał Son, ustawić się możemy tylko na piwko w ogródku, piszę "tylko" - biorąc pod uwagę wczorajszą imprezę, hehe
chyba, że reflektujecie na powtórke z galerii, ale to wszystko zależy od Człowieka-Wódki i jego sympatycznych sąsiadów czego się jednak nie da załatwić ^^
jeśli macie jakieś inne propozycje, piszcie...ku chwale kolejnej meeegaaa integracji !!
Frusciante napisał:
Matko, dziękuję jakiejś dobrej duszyczce, która mnie odprowadziła na taksówkę i powiedziała taksówkarzowi gdzie ma jechać;]
Opieka musi być !
Ja proponuję piatek, w galerii Emsiego, bo tam przynajmniej klimatycznie jest Znaczy Emsi to zaproponowal, ja mam tylko przekazac dalej, on nam lokal udostepnia, sprzata, walczy z sasiadami, a my sie bawimy
Ostatnio edytowany przez Roxy (2008-09-07 20:49:45)
No to widzę, że Soniki i Magda podzielają moje zdanie xD co mnie bardzo cieszy
No cóż jeśli Maciek zaprasza.... Podziwiam kolegę, że ma tyle do nas cierpliwości Będę musiała przemyśleć kwestię drogi powrotnej do domu i wiecie, jak coś to jestem
Co na to pozostali uczestnicy??
Nowy użytkownik
ehm... Pytanie retoryczne?? Przecież nie można odmówic zaproszeniu
Użytkownik
Powiem tak... Senator, KARA MUSI BYĆ !!
Sony, to co w związku z tym proponujesz??
**Kipcio, oj tak było godnie Łódź równiez pozdrawia
do zobaczenia !!
hmmm... tak sobie myślę, że skoro mnie nie było na spotkaniu integracyjnym (nie z mojej winy oczywiscie;p) to mam nadzieję, że możliwość zintegrowania z całą grupą będzie już za tydzień w poniedziąłek nad morze?
Już się nie mogę doczekać!
a tak w ogóle to w jakie ubrania trzeba się zaopatrzyć na parties?