Adapciak
Nowy użytkownik
w sumie dopiero wtorek 22 .. i dopiero 2 dzień
.. akcję poszukiwawczą "ktokolwiek widział ktokolwiek wie" można zacząć jutro...
Opiekun
Sporadycznie żyję
Użytkownik
wow, przyszedł ten od "Weź daj mie rękę" !!!! jak żyjesz ?!
hej przepraszam za odejście od tematu ale czy ktoś w miare kompetentny mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi w naszym planie zajęć z oznaczeniami "1-szy tydzień 2008.09.29-2008.10.03" oraz "2-gi tydzień:2008.10.06-2008.10.10" ??? ni chu chu tego nie łapie i prosze o pomoc
Słuchaj mój ludu oto będę głosił słowo: Pewne zajęcia są co dwa tygodnie a nie co tydzień. Żeby było wiadomo, od którego liczyć to "co drugie", raz jest podane "1szy tydzień" i tzn.,że od tego tygodnia co rozpoczyna się 29.09 i trwa do 10.03 należy liczyć ową kratkę a raz jest podane "2 tydzień",co oznacza,że owo odliczanie należy rozpocząć w tygodniu zaczynającym się 2008.10.06 i właśnie w tym tygodniu przypadają pierwsze zajęcia z danego przedmiotu
Ostatnio edytowany przez Kordi (2008-09-24 18:01:09)
Opiekun
http://prawo.univ.gda.pl/wydzial/studia … _08_09.pdf
Chodzi o to, że iż wykłąd w środę odbywający się co 2 tygodnie z Rzymu odbędzie się najpierw w tydzień pierwszy, czyli nie będzie Rzymu 8 października tylko pierwszy wykład będzie 15.
Pozdrawiam, już zza nowych okularów
Opiekun
Będę, ba! będę wcześniej, bo wyjeżdżam za 2 godziny
Może w ramach przyszłej naszej działalności w ELSA (i zyskania dodatnich punktów u nieprzekupnego, z pewnością, HRa ) powinniśmy założyć fundusz na nowe okulary dla Palaka?
Ja mogę być skarbnikiem hehe
Użytkownik
no coś Ty, jak ten pasożyt wybiera sobie szkła za 500zł to te fundusze sami sobie zbierajcie !