Adapciak
Użytkownik
Cześć Czarnuszki, dojechałem !
Było naprawdę TYTANICZNIE, nigdy w życiu nie byłem na czymś podobnym. Mam nadzieję, że będzie mi dane jeszcze przeżyć Adapciakową przygodę.
P.S. Eska i Lopez są w końcu razem !
Wasz Białasek.
Użytkownik
Różo, zdjęcia możesz zamieścić np. na www.photobucket.com, założ tam konto i zrób album czy coś.
dam je jutro do picasy i wkleję tu linka... dziś już mi się nie chce:D
idę odespać adapciaka i moją dzisiejszą przygodę z zaginionym bagażem (przyznać się kto mi walizkę ukradł ... musiałam zatrzymać pociąg
ale przynajmniej była przygoda!)
Wróciłam półgłucha (kto inteligentny staje przy głośnikach?), na wpół zhibernowana (koleżanka mówi, że mrożenie dobrze wpływa na skórę- ale kto wierzy kobietom zwijającym się ze śmiechu i jednocześnie starającym się kogoś pocieszać?) i zdziwiona- spodziewałam się przynajmniej lekkiego kaca. Co znaczy, że właściwie powinnam to wszystko powtórzyć
Było cudnie! Adapciak to coś, co uzależnia już za pierwszym razem
http://picasaweb.google.pl/rozapu/Adapc … cJJZcRbTg#
nie ma tam dużo ciekawych zdjęć (większość to mewy;p) ale może coś was zainteresuje:) plus filmiki z koncertu Łony
Użytkownik
Czarnuchu,z Tobą to się skontaktuje człowiek-małpa z ochrony
"http://picasaweb.google.pl/rozapu/Adapc … cJJZcRbTg#
nie ma tam dużo ciekawych zdjęć (większość to mewy;p) ale może coś was zainteresuje:) plus filmiki z koncertu Łony"
zdjęcia ciekawe,owszem plus ogromne brawa za dodanie filmików z koncertu Łony,to było coś pięknego
Ostatnio edytowany przez juventino (2008-09-22 15:41:57)
pozdro białaski, w końcu zaczynam ogarniać co się dzieje wokół mnie.
wrażenia z adapciaka są nie do opisania... pewnie dlatego, że go nie pamiętam, a tak serio to było niesamowicie do tego stopnia, iż nie wyobrażam sobie żeby za rok mnie na nim nie było. aha i proszę nie zapomnieć wziąć ze sobą żółtych koszulek
a wiecie, że Lopez stłukł szybę?
Nowy użytkownik
Witam wszystkich obozowiczów!
Lopez i ESKA razem?? Eska na to U! U! A w pociągu do Rzeszowa broniła nas przed pseudokibicam, co to dla niej...
Ja mam sporo fajnych fotek (500? 600?). Ocenzuruję, wybiorę najlepsze i wrzucę gdzieś to sobie pooglądacie