Adapciak
Opiekun
Ja oczywiście popieram, że przebojem był utwór pochodzący z Gdańska, ba! zbudowany na chwytach gitarowych GDA
Przy tworzeniu novego dzieła nie mam nic przeciffko bitboxerom i uroczym chórzystkom, nawet jeśli są ze mną zamężne
A to zawsze lepiej niż symonią, tudzież nikolaizmem
A w czyjej to grupie jest Adapciątko przejawiające zdolności wokalne, gra, śpiewa, tańczy, robi na drutach i maluje sie w paint'cie ?!
Hehe, człowiek się stara aby jego utwór był oryginalny a tu nic, od razu jakieś remixy, sprzedajni produceni (Tak , Palak, to ty ;] ) wersje na komórkę itp
Trochę więcej szacunku dla kultury wyższej ;];];] i to już tydz po premierze
Opiekun
Arti napisał:
sprzedajni produceni
W tym momencie po prostu zbieram się z podłogi Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powstanę
Tomek, śmierdzisz ryżem niewolniku galernika Nie wiesz co to własność inetelektualna? Tworzymy całość jako zespół, tak jak sławne duety np Iwan&Delfin, Sokół&Pono, Golec uOrkiestra
A że grube tauseny idą wręcz w milliony, lepiej jakbyś zainwestował w fabrykę barszczu
Sądzę, że Tomek jest skazany na emeryturę na ranczo w Alabamie jesli nie podprządkuje się przepisom Racjonalnego Prawodawcy vel. Artiego
Opiekun
Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze dużo przebojów, a nie tylko piosenkę lata...
Pamiętajcie
Krejzi Frog skończyła się na bimbimimbambamtraatratratbimbraaatra, potem to już tylko komercha...
Uważajcie bo sie bujne do Gieronia do Kraka i nakecimy remix jedynych dwóch piosenek jakie znamy ("Czarny chleb i czarna kawa", "Długość dzięku samotności") i zrobimy hit lata;)
P.S Kto ma linka do Lopeza w Olsztynie?
P.P.S i stanowczo wnosze aby Palak nie spiewał na trzeźwo;)