Adapciak
Filippo !! a jakieś karneciki ?? albo trzy plus czwarta gratis
to ja bede musiał pomyśleć czy Kotwicy nie wydelegować z Warszawskiej ;]
White napisał:
Filippo !! a jakieś karneciki ?? albo trzy plus czwarta gratis
to ja bede musiał pomyśleć czy Kotwicy nie wydelegować z Warszawskiej ;]
spoko spoko pomyslimy o jakiejs promocji dla stalych userow ;P
wszystko trzeba uzgodnic z maniurami ;P
pHeO napisał:
Lopez a wolisz byc podmiotem czy przedmiotem transakcji ?
Błaaaaaahahahahahahahahahaaaaa no to na dzień dobry mi humor poprawili
White napisał:
pHeO napisał:
Lopez a wolisz byc podmiotem czy przedmiotem transakcji ?
Błaaaaaahahahahahahahahahaaaaa no to na dzień dobry mi humor poprawili
ej no to byla powazna kwestia ktora wymaga szybkiego rozstrzygniecia
Ja tam Twoim Alfonsem nie bede ale za to mogę Ci Lopez tanio zapodać wazeline, a jak się uśmiechniesz sexownie do Kotwixa to ona Cię ładnie wysmaruje i pójdzie jak... błahahaha jak po maśle
styczeń, ja też się pisze na filmy bananowce A lopez jakiegoś niewolnika, peregryna wyznaczy do transsackji
a co do konkurencji to też z wami coś ta wymyślałem, stałęm na stacji i piłem wszystko i więcej niż wy
Ale co do akcji pimp my adapciatko to generalnie szczecinowi podun pomysl na wieczorne gry i konkursy
Arti napisał:
styczeń, ja też się pisze na filmy bananowce
A lopez jakiegoś niewolnika, peregryna wyznaczy do transsackji
a co do konkurencji to też z wami coś ta wymyślałem, stałęm na stacji i piłem wszystko i więcej niż wy
![]()
Ale co do akcji pimp my adapciatko to generalnie szczecinowi podun pomysl na wieczorne gry i konkursy
pimp my adapciatka mogloby byc dobra opcja na jedna impreze..trzeba cos o tym pomyslec
a Lopez - ja Ci menadzera szukac nie bede..a ja kbedziesz mial psychologa to mozesz na liste haerow zapodac wizytowke bo kazdemu sie przyda
a co Gumienny się wybiera na adapciak!!?? Ty no ja go chętnie poznam w końcu... napisze mu maila z zaproszeniem